Predators

Prooi van buitenaardse wezens

Veronica - zondag 17 januari om 22:45

© http://info.sky.de/
Oscarwinnaar Adrien Brody speelt een van de hoofdrollen in Predators. De film verhaalt over de koelbloedige huurmoordenaar Royce, die met een groep anderen ten prooi valt aan buitenaardse wezens.

In Predators zien we huurmoordenaar Royce (gespeeld door Oscarwinnaar Adrien Brody). Hij wordt samen met een stel andere elitestrijders wakker op het moment dat ze aan een parachute boven een onbekende planeet hangen.

Predators

Al snel begrijpen ze waarom ze door de buitenaardse bewoners naar deze planeet zijn gehaald. Ze fungeren als prooi. En dus is er maar één ding dat telt: vluchten om te voorkomen dat deze meedogenloze Predators hen opsporen en vermoorden.

Predators (2010) is een verlaat vervolg op Predator uit 1987 en Predator 2 uit 1990. Producent Robert Rodriguez (naast producent is hij ook regisseur van films als Desperado en Sin City) heeft laten weten dat de titel van de film in zijn ogen een dubbele betekenis heeft. Want de predators zijn in zijn ogen niet alleen de monsters uit de film, maar ook de mensen die de strijd tegen ze aangaan.

Adrien Brody

Een van de hoofdrolspelers, Adrien Brody, is een acteur die al zijn rollen serieus neemt. Voor The Pianist heeft hij bijvoorbeeld weken op straat geleefd.

Ook voor deze Predators is Brody flink tekeergegaan, dit keer in de sportschool. Het resultaat mag er wezen: Brody trainde er maar liefst elf kilo spiermassa bij. 

Meer over