Premonition

Sandra Bullock staat voor een raadsel in Premonition

SBS 9 - dinsdag 19 oktober om 22:45

In de thriller Premonition krijgt een vrouw het verschrikkelijke nieuws dat haar man is overleden. De volgende ochtend staat hij gewoon weer voor haar neus. Was het een nare droom of een voorspellend visioen?

Jim en Linda Hanson leiden samen een gelukkig leven. Ze hebben een mooi huis in een buitenwijk en twee schatten van dochters.

Premonition

Op een dag krijgt Linda (Sandra Bullock) een verschrikkelijk bericht. Een politieagent komt haar vertellen dat haar man is omgekomen bij een auto-ongeluk. Tot haar stomme verbazing staat Jim (Julian McMahon) de volgende ochtend gewoon weer onder de douche. Hij heeft niet eens een schrammetje. Was alles dan maar gewoon een boze droom? 

Alles wijst erop dat dat eerste het geval is. Tot ze de volgende dag ontwaakt in een vol huis. Allemaal mensen die te gast zijn op Jims begrafenis. Linda probeert in Premonition uit te zoeken wat er aan de hand is. Is haar man echt dood of is het toch een droom? Of heeft ze misschien een inkijkje in de toekomst gehad?

Sandra Bullock

Regisseur Mennan Yapo besloot Premonition 'in volgorde' op te nemen. Hij begon op de eerste draaidag met de openingsscène om uiteindelijk op de laatste draaidag het einde te filmen.

Zo zorgde hij ervoor dat zijn acteurs nooit meer wisten dan het publiek. Sandra Bullock moest iedere dag op de set worden bijgepraat over wat er ging gebeuren en wat haar personage die dag mee zou maken.

 

Meer over