Pril geluk in CSI Miami

Een nieuwe sporendeskundige maakt vanavond in CSI: Miami verdacht warme gevoelens los bij Ryan Wolfe. Ze heet Molly Sloan, is piepjong en blond, maar verre van dom, en helpt het team van Horatio bij het oplossen van de moord op een etterbak van een highschool.

Leven Rambin (21) neemt de rol van Molly voor haar rekening. Komt ze u bekend voor? Dan bent u een liefhebber van Grey's anatomy, want in deze doktersserie speelde ze Sloan Riley, de dochter van Mark 'McSteamy' Sloan. 

Uitdaging
Haar optreden in CSI: Miami beschouwt ze als de grootste uitdaging van haar carrière. „Ik moet in het laboratorium dingen doen waarvan ik niets begrijp en woorden uitspreken die me niets zeggen”, bekent Leven lachend. „Molly heeft een fotografisch geheugen en een bijna obsessief oog voor details. Bij mij is eerder sprake van het tegenovergestelde. Het betekent dat ik niets uit mezelf kan halen, ik moet het allemaal acteren.” 

Makkelijke romantiek
De romantische scènes met tegenspeler Jonathan Togo (Ryan) gaan haar een stuk makkelijker af: „Dat is gewoon leuk. Molly en Ryan zijn graag in elkaars gezelschap en Jonathan en ik hebben er ook geen probleem mee om samen te zijn en een beetje te flirten. Die verhaallijn mogen ze van mij wel wat meer ruimte geven.”

CSI: Miami, 20.30 RTL 5

Reageren