Private Practice

Exit Grey's Anatomy, enter Private Practice: vanaf vanavond maakt de populaire ziekenhuisserie weer plaats voor de spin-off. Het derde seizoen van Private practice gaat verder met een kleine cross-over, waarvan het eerste deel eerder dit jaar al te zien was in Grey's.

Dr. Mark Sloan (beter bekend als 'McSteamy') reist zijn oude liefde Addison Montgomery achterna van Seattle naar Los Angeles. Addison is een van de beste gynaecologen van Amerika en Mark vertrouwt zijn zwangere dochter alleen aan haar handen toe. Hij wil zijn ongeboren kleinkind koste wat kost laten opereren in de Oceanside Wellness kliniek.

Opschudding
De komst van Mark veroorzaakt wel de nodige opschudding. Sam ziet de sexy ex van Addison het liefst zo snel mogelijk rechtsomkeert maken, maar Mark lijkt het erg naar zijn zin te hebben in zijn tijdelijke leefomgeving. Wil hij nog wel terug naar Seattle?

Missen?
Dell logeert ondertussen met zijn dochtertje bij Naomi, omdat zijn ex-vriendin een explosie heeft veroorzaakt in zijn eigen huis. De logeerpartij verloopt niet zo soepel. Omdat Naomi en Dell goede ouders willen zijn voor hun beider dochters, praten ze zo min mogelijk over hun problemen.

Violet en Cooper zijn het niet eens over een patiënt en de relatie tussen Cooper en Charlotte lijkt echt niet meer te redden. Er gebeurt dus genoeg in LA om Seattle niet te gaan missen…

Reageren