Private practice: operatie 'nieuwe vrouwenseries'

Eens in de zoveel tijd verandert de vaste vrouwenavond van Net 5 van samenstelling. Nu de dames zelfs twee keer per week in de watten worden gelegd, wisselen de populaire dramaseries elkaar nog sneller af. Grey's anatomy en De co-assistent maken plaats voor Private practice en Eli Stone.

De eerste, de spin-off van Grey's anatomy, begint alweer aan het derde seizoen.

Brute aanval
Na de brute aanval op haar leven, wordt Violet met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Addison en Naomi vechten voor haar leven. Maar wat is er met Violets baby gebeurd?

Eli Stone
In de eerste aflevering van Eli Stone, het tweede seizoen alweer, gaat het er ook heftig aan toe. Sinds het aneurysma uit zijn hersenen verwijderd is, heeft advocaat Eli geen visioenen meer gehad. Maar nu krijgt zijn broer Nathan voorspellende hallucinaties, waar hij zich wezenloos van schrikt. Heeft Nathan hetzelfde als zijn broer of is er meer aan de hand?

Stekker
Vanavond wordt al heel veel duidelijk. Dit seizoen van Eli Stone is helaas ook het laatste. ABC trok in 2008 de stekker uit de serie. Nog dertien afleveringen en dan is het gedaan met de hallucinerende advocaat.

Reageren