Project Almanac

Tijdreizen voor pubers

RTL 7 - zaterdag 22 februari om 22:30

© http://www.paramount.de/Info/Nutzungsbedingungen
Een groep tieners bouwt samen een tijdmachine. Als ze het apparaat eenmaal af hebben, gebruiken ze het vooral voor eigen gewin. Maar of dat nou zo slim is...

David (Jonny Weston) is een behoorlijk intelligente tiener. Hij droomt ervan om te gaan studeren aan een prestigieuze universiteit. Hij werkt hard om die droom waar te maken.

Project Almanac

Ondertussen houdt David zich ook nog met typische tienerdingen bezig. Hij is stiekem verliefd op Jessie (Sofia Black-D'Elia), maar hij durft haar niet mee uit te vragen.

Op de zolder van zijn ouderlijk huis vindt David een ontwerp voor een tijdmachine. Dat ontwerp is van zijn vader, maar die heeft de machine nooit gebouwd: hij overleed voor het zover was.

David besluit dat hij nu degene moet zijn die de tijdmachine van zijn vader afbouwt. Samen met een groepje klasgenoten gaat hij aan de slag.

En warempel: ze krijgen het apparaat in Project Almanac nog aan de praat ook.

Back to the Future

David gebruikt zijn tijdmachine om terug te reizen naar 2004, vlak voor de dood van zijn vader. Maar niet iedereen heeft zulke nobele motieven.

Zo gebruikt Quinn (Sam Lerner) het apparaat om een voldoende te halen voor een belangrijk proefwerk. En dan zijn er nog de grapjes die de vrienden uithalen.

Maar is al dat gereis door de tijd eigenlijk wel een goed idee? Nou niet dus.

David en zijn vrienden ontdekken in Project Almanac dat hun tripjes naar het verleden gevolgen hebben voor het heden. Wat moet dat betekenen voor de toekomst?

Meer over