Race across the world

Welk Race Across the World-duo valt vlak voor de eindstreep nog af?

RTL 4 - woensdag 26 april om 20:30

© RTL
De vier koppels van Race Across the World vertrekken vanuit Montevideo in Uruguay naar de eindbestemming de stad Mendoza in het westen van Argentinië. Ze moeten haast maken: wie als laatste arriveert bij het checkpoint moet het programma verlaten.

In de voorlaatste aflevering van Race Across the World staan de vier teams stevig onder druk. Voordat ze vertrekken uit Uruguay krijgen ze te horen dat er vlak voor de finale nog een koppel afvalt. Wie als laatste arriveert bij het checkpoint in de West-Argentijnse stad Mendoza kan direct door naar huis.

Bastiaan en Sem Ragas

Dit roept emoties op bij Bastiaan en Sem Ragas. De enige reden dat vader en zoon überhaupt nog in de race zijn, is omdat Dominic Seldis en dochter Katy besloten zichzelf vroegtijdig terug te trekken. De Ragasjes moeten haast maken maar dat valt met hun gebrekkige budget niet mee. Olga Commandeur wil tussen de bedrijven door graag het droomuitje van team Komproe overnemen. Hugo Kennis en Eva Cleven menen op hun beurt de etappe met gemak te kunnen winnen.

Meer over