Rachel Khoo's chocolate

Rachel Khoo maakt de heerlijkste chocoladerecepten

24kitchen - vrijdag 1 april om 20:00

© 24Kitchen
Wat kan je allemaal doen met chocolade? Rachel Khoo zoekt het uit in de serie Rachel Khoo's Chocolate. Ze behandelt haar favoriete recepten en komt dingen te weten over de geschiedenis van de lekkernij. In aflevering één: meringue met chocolade en kardemom.

Mousse, ijs, taart, of gewoon een simpele reep. Chocolade is er in alle vormen en maten en bijna iedereen houdt ervan. Wie zegt geen chocolade te lusten, kan blikken van verwarring en onbegrip verwachten.

Rachel Khoo's Chocolate

In Rachel Khoo's chocolate ontdekt chef-kok Rachel Khoo de wonderlijke en brede wereld van deze zoete lekkernij. In elke aflevering behandelt ze originele recepten en leert ze over de geschiedenis van chocolade. Ze geeft onverwachte wendingen aan bekende klassiekers, en laat zien dat chocoladegerechten ook hartig kunnen zijn. Er komen favorieten van Khoo langs, maar ook nieuwe recepten.

In deze eerste aflevering ontdekt ze de wetenschap achter het proeven van chocolade. Verder bereidt ze lekkere toetjes, zoals meringue met chocolade en kardemom.

Meer over