Rachel valt binnen

Rachel Rosier onderzoekt de Nederlandse veiligheid in tweede seizoen Rachel Valt Binnen

NPO 3 - zaterdag 18 maart om 19:52

© https://over.eo.nl/
Rachel Rosier mag weer op pad. In dit tweede seizoen van Rachel Valt Binnen zoekt de EO-presentator uit wie Nederland veilig zou moeten houden en hoe ze dat precies doen.

Van rustig even inkomen, is in dit tweede seizoen van Rachel Valt Binnen dan ook geen sprake. De EO-presentator bundelt in deze eerste aflevering direct haar krachten met politievlogger Jan Willem, die afgelopen jaar zelf nog in de race was voor de Televizier-Ser Online Videoserie. De twee hopen zo een voortvluchtige verdachte te vinden en op te pakken. Om dit klusje te klaren, werken ze nauw samen met de agenten in de politiehelikopter.

Rachel Valt Binnen

Dit is slechts één moment uit het tweede seizoen van Rachel Valt Binnen. Zo zal de presentator onder meer ook nog aan de slag gaan als forensisch onderzoeker na een winkeloverval, praat ze met de jonge Frederique die eerder in elkaar werd geslagen omdat ze niet wilde zeggen of ze een jongen of meisje was en loopt ze mee met de DSI, Dienst Speciale Interventies.

Veiligheid in Nederland

Door de indrukwekkende opnames van deze reeks ging er een wereld voor Rachel open. "Je denkt er misschien niet altijd over na, maar ik ben na het maken van deze serie diep onder de indruk van hoe goed we het hier hebben en hoe veiligheid in Nederland geregeld is", licht ze alvast een tipje van de sluier op. "Mensen zetten zich met gevaar voor eigen leven in om jouw en mijn leven veilig te maken en te houden. (...). Ik ben blij dat we dat met deze serie kunnen laten zien." 

Meer over