Ranking the stars

BNN pakt flink uit met een humoroffensief op de vrijdagavond. Het eerste lachsalvo wordt gelost door Paul de Leeuw in de start van een nieuwe reeks Ranking the stars. Onder anderen Danny de Munk, Maik de Boer, Sander Lantinga, Rob de Geus en Ruben Nicolai laten zich het hemd van het lijf vragen.

Daarna is Ruben & co te zien in de aller-allerlaatste aflevering van De lama's. De heren improviseren er nog één keer vrolijk op los en dan valt het doek voorgoed voor de winnaars van de Gouden Televizier-Ring 2006. Wie de gast-Lama is voor deze memorabele uitzending blijft tot op het laatst geheim.
Gedurfde humor
Tot slot is het de beurt aan Tequila. De absurdistische sketchshow begint een nieuwe serie met twee nieuwe spelers: Steyn de Leeuwe en Daria Fazia, allebei eerder te zien in De nieuwste show. Daria speelt een blinde man die voorbijgangers vraagt zijn pikante, persoonlijke of vervelende sms'sen voor te lezen. Steyn laat zich op zijn beurt niet eenvoudig fotograferen. Dan is er ook nog De Club Van 100: maar liefst honderd figuranten zetten een straat volledig op stelten zoals alleen Tequila dat kan.

Reageren