Ranking the stars

Eddy Zoëy maakt zijn debuut in Ranking the Stars

RTL 5 - woensdag 27 oktober om 20:30

© RTL
Een nieuw seizoen Ranking the Stars waarin tien BN’ers elkaar vrolijk de maat nemen. Vaste presentator Paul de Leeuw is er voor het eerst in lange tijd niet meer bij om de club in bedwang te houden, die klus is nu voor Eddy Zoëy.

Eddy Zoëy is terug en hij heeft een lekker klusje te pakken: een tribune met tien losgeslagen BN’ers in bedwang houden. In juli werd bekend dat hij 'Rankmaster' Paul de Leeuw vervangt in het nieuwe seizoen van Ranking the Stars.

Zoëy zei eerder bij RTL Boulevard dat hij deze aanbieding niet kon weigeren: “Het voelt een beetje als een penalty nemen in een EK-wedstrijd: dat moet je gewoon doen. Als het misgaat, zien we het ook wel weer.”

Ferry Doedens

De opnames begonnen vorige maand, en één ding is duidelijk: Eddy Zoëy moet week na week zijn beste beentje voortzetten om het groepje in bedwang te houden.

Deze sterren wisselen elkaar dit seizoen af: Ferry Doedens, Patricia Paay, Qucee, Willie Wartaal, Victoria Koblenko, Maxim Hartman, Rapper Donnie, Frank Jansen, Edson da Graca, Dennis Schouten, Fatima Moreira de Melo, Esmee van Kampen, Tatum Dagelet, Shirma Rouse, Sylvia Geersen, Rob Geus, Henk Krol, Pauline Wingelaar, Nienke Plas, René le Blanc, Steven Brunswijk, en Gaby Blaaser.

Meer over