Ranking the talent

Ranking the Talent met presentator Johnny de Mol van start op SBS6

SBS 6 - zaterdag 4 november om 19:59

© William Rutten

Johnny de Mol laat zijn rol als talkshowhost en quizmaster even achter zich, want vanaf vandaag staat hij aan het roer van Ranking the Talent, een nieuwe show van SBS6 gevuld met adembenemende acts en zónder een kritische jury.

En het leukste van alles: als kijker kun je ook nog eens prijzen winnen!

Ranking the Talent

Als je aan muzikale shows denkt waar deelnemers de longen uit hun lijf zingen of hun beste moves uit de kast halen, komt vast ook het beeld naar boven van moeilijk kijkende juryleden die hun mening niet onder stoelen of banken schuiven. Dat is echter verleden tijd in Ranking the Talent van SBS6. In deze nieuwste show ligt het lot van het deelnemersveld, dat bestaat uit zowel zang-, dans- als variété-acts, in handen van een publieksjury vol mensen die een afspiegeling zijn van Nederland. 


De beoordeling

Elke aflevering van Ranking the Talent is opgebouwd uit twee blokken van elk vijf acts. Na elke performance geeft de publieksjury individueel cijfers variërend van 1 tot 10, resulterend in een geheime ranglijst. Na het vijfde optreden is het de beurt aan de kijkers. Via een speciaal ontworpen gratis app kan ook jij proberen in te schatten hoe de publieksjury heeft gestemd. Welke act heeft de hoogste score behaald? En welke het laagst?

De kijkers, evenals twee BN'er duo's in de studio, proberen dezelfde Top-5 als de publieksjury te voorspellen. Hoe accurater hun voorspelling, hoe meer punten ze verdienen en hoe meer kans ze maken op een prijs. Van airfryers tot Formule 1-tickets en van musicalkaarten tot serviezen: als kijker van The Ranking Talent kun je dus zomaar eens in de prijzen vallen. Na elk blok maakt presentator Johnny de Mol de uitslag bekend.

Kijk vanavond om 20.00 uur naar Ranking the Talent, speel mee via rankingthetalent.nl en maak kans op duizenden prijzen. Onder andere mogelijk gemaakt door Blokker.

Meer over