Ranking the talent

Welke Ranking the Talent-acts gaan er deze week naar huis met 5000 euro?

SBS 6 - zaterdag 18 november om 19:59

© William Rutten
Als je op deze zaterdagavond geen zin hebt in voetbal, kun je je altijd nog laten verbazen door de geweldige acts van Ranking the Talent. Ook deze week staan er weer 10 deelnemers te trappelen om de publieksjury te overtuigen.

Wie dacht dat Ranking the Talent de zovéélste talentenjacht was, heeft het mis. Dit programma draait niet om zenuwachtige kandidaten die er alles aan doen om de volgende ronde te bereiken. Er is namelijk helemaal geen volgende ronde. 

Lees ook: Tommie Christiaan, Charly Luske en Leon Sherman te zien in Ranking the Talent 

Ranking the Talent

Wel staat er iets op het spel: 5000 euro welteverstaan. Om die binnen te slepen, hoeven de acts - vijf variétèacts en vijf muzikale optredens - geen kritische jury bestaande uit BN'ers te overtuigen. Ze moeten echter wel hun beste beentje voorzetten om de publieksjury te overtuigen hen te belonen met een prachtig rapportcijfer. Uiteindelijk komt er een ranglijst uit deze cijfers voort, met als gevolg: de act die op nummer 1 eindigt, ontvangt het geldbedrag.

Prijzen wnnen

Het leukste van Ranking the Talent is dat je thuis ook mee kunt doen. Hiervoor hoef je geen specifiek talent te hebben. Het enige wat je hoeft te doen, is tijdens de uitzending naar www.rankingthetalent.nl, je gegevens achter te laten en mee te ranken. Als je goed kunt inschatten wat het publiek denkt, maak je kans op prachtige prijzen, zoals tickets voor de Grand Prix in Zandvoort, tegoedbonnen voor WE Fashion en Blokker, en diverse huishoudelijke apparaten.

Ranking the Talent is elke zaterdag te zien om 20:00 uur op SBS6. Deze week schuiven Samantha Steenwijk, Tino Martin en rappers Donnie & Qucee aan om mee te ranken.

Meer over