Ranking the talent

Kalvijn en Steven Kazàn sluiten het eerste seizoen van Ranking the Talent af

SBS 6 - zaterdag 9 december om 20:01

© Talpa
Kelvin Boerma (beter bekend als Kalvijn), Nina Warink en Steven en Jamie Kazàn zijn te gast in het slot van Ranking the Talent. De duo’s van vandaag hebben twee overeenkomsten: het zijn stelletjes en ze zijn zeer actief op YouTube en sociale media.

Het is een ontwikkeling die steeds vaker te zien is in de tv-wereld: YouTubers die opduiken in tv-programma's. Denk aan Monica Geuze die van vlogger uitgroeide tot panellid bij The Masked Singer. Of StukTV, dat met Het Jachtseizoen verder reikt dan YouTube. En ook in programma's als Expeditie Robinson en Het Perfecte Plaatje duiken elk jaar wel mensen op die vooral online naam gemaakt hebben.

Kalvijn & Nina en Steven & Jamie Kazàn

Ook Kelvin Boerma, beter bekend als Kalvijn, heeft de tv weten te vinden. Hij presenteerde Avastars en is nu samen met zijn vriendin Nina Warink te gast in de laatste aflevering van Ranking the talent. Ook het andere duo in de studio is een stelletje: goochelaars Steven en Jamie Kazàn. Niet geheel toevallig zijn ook zij zeer actief op YouTube en sociale media.

Wanneer is Ranking the Talent op televisie te zien?

De slotaflevering van Ranking the Talent is op zaterdag 9 december vanaf 20:00 uur te zien op SBS6.

Meer over