Ranking the talent

Johnny de Mol ontvangt weer nieuwe talenten in Ranking the Talent

SBS 6 - zaterdag 11 november om 19:59

© William Rutten
In de tweede aflevering van Ranking the Talent staan er weer 10 kersverse talenten te springen om het podium te betreden. Wie van hen wordt favoriet bij het publiek en wie eindigt er helemaal onderaan in de ranking?

Terwijl Ranking the Talent in de eerste aflevering voor kijkers nog nieuw en onbekend was, is dat in deze tweede aflevering niet meer het geval. De meeste kijkers weten nu precies wat ze kunnen verwachten.

Ranking the Talent

Als je de eerste aflevering echter hebt gemist, leggen we het graag nog even uit. Ranking the Talent bestaat uit twee rondes: in de eerste ronde treden vijf variétéacts op. Vervolgens is het aan de mensen in de studio om deze acts te beoordelen aan de hand van een cijfer. Als dat is gelukt, mogen zowel de twee panels bestaande uit BN'ers als de kijkers thuis de deelnemers ranken: van 1 tot 5. Ze moeten hierbij de mening van het publiek in acht nemen.

In de tweede ronde herhaalt dit zich, maar daarin nemen vijf muzikale acts het tegen elkaar op. Zo deden in de eerste aflevering Charly Luske, Tommy Christiaan en Leon Sherman nog samen een gooi naar de winst.

Doe thuis mee

Als je tijdens de uitzending mee rankt, zou je dat ook zomaar iets kunnen opleveren. De makers geven namelijk iedere aflevering weer zo'n duizend prijzen weg: van tickets voor de Dutch Grand Prix in 2024, tegoedbonnen voor Blokker tot huishoudelijke apparaten. Meedoen kan via www.rankingthetalent.nl

Ranking the Talent is iedere zaterdag vanaf 20:30 uur te zien op SBS6. Johnny de Mol presenteert het.

Meer over