Ready or Not

Samara Weaving verstopt zich voor haar bloeddorstige schoonfamilie in Ready or Not

Viaplay TV - zondag 10 maart om 20:30

© 20th Century Fox
Ready or Not is een leuke horrorkomedie over een bruid die een spelletje moet spelen. Dat kinkt gezelliger dan het voor haar is.

De kersverse bruid in Ready or Not rekent zich rijk: vanaf nu is ze onderdeel van de puisant rijke, excentrieke familie van haar liefhebbende echtgenoot. Haar man is erfgenaam van een familie die welgesteld is geworden met het uitbrengen van bordspellen.

Ready or Not

Na het huwelijk wordt Grace gevraagd om mee te doen met een aloude familietraditie, namelijk een spelletje spelen. Het lot bepaalt dat dat spelletje verstoppertje is. Dat klinkt onschuldig zat, maar als de familieleden Grace vinden, dan mogen ze haar doden met de antieke wapens die in huis hangen.

Deze bizarre familie neemt hun spelletjes bloedserieus in Ready or Not. Grace moet dus rennen voor haar leven en waar nodig terugvechten. Overleeft ze haar eerste nacht als getrouwde vrouw?

Samara Weaving

Een dodelijk kat-en-muisspel in een oud landgoed, een jonge heldin die haar trouwjurk afscheurt om beter te kunnen rennen: Ready or Not is een lekker spannende film die ook nog eens rijk besprenkeld is met humor. Zonder de lach was het slechts een potje rennen, vliegen en doden geweest.

De van oorsprong Australische hoofdrolspeelster Samara Weaving laat zien dat ze niet voor niets de afgelopen jaren steeds meer grote rollen krijgt.

Meer over