Een huis vol

De familie Zeldenrust moet op de foto in Een Huis Vol

NPO 1 - zaterdag 7 januari om 19:06

© KRO-NCRV
In huize Zeldenrust is het een heel karwei om de hele familie bij elkaar te krijgen om een foto te maken voor op de kerstkaarten, zo blijkt in deze aflevering van Een Huis Vol. Het gezin Jelies is bij elkaar voor een feestavond. Ze blikken terug op het afgelopen jaar.

Bij de familie Zeldenrust in Werkendam is het vandaag de vraag of moeder Jantina en vader Jozua iedereen bij elkaar kunnen krijgen in één ruimte. Elk jaar maken ze kerstkaarten met een foto waarop het hele gezin staat. Zoon Jesse heeft niet veel tijd, want hij heeft later op de dag nog een repetitie van zijn koor.

De familie Jelies in Een Huis Vol

Het gezin Jelies is ook compleet. Er is namelijk een klein feestje in huis: ze blikken samen terug op de gebeurtenissen van 2022. Een van de hoogtepunten was dat oudste dochter Jennie zestien jaar werd en een feest gaf. Ondertussen heeft ze zelfs haar eerste rijlessen al achter de rug, zo was te zien in een eerdere aflevering van Een Huis Vol. Volgens moeder Janneke is ze een natuurtalent. “Dat heeft ze van haar vader”, zegt haar man Johan stellig.

Meer over