Het roer om

Het Roer Om vult de plek van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak in op SBS6

SBS 6 - donderdag 2 maart om 20:29

© Talpa
In deze nieuwe aflevering van Het Roer Om vertellen Richard en Vanessa hun verhaal. Dit stel emigreert samen met hun 3 kinderen naar een Oostenrijks bergdorpje, maar van een leien dakje gaat dat natuurlijk niet.

Het klinkt voor veel mensen als een droom die uitkomt: alle spullen in Nederland inpakken en een nieuw leven beginnen in een land naar keuze. Als één programma echter bewijst dat dit nooit zo romantisch is als het klinkt, is het Het Roer Om wel. In dit SBS6-programma worden een jaar lang Nederlandse gezinnen en stellen gevolgd die hun leven volledig omgooien door te verhuizen naar verschillende plekken in Europa om een nieuw bestaan op te bouwen.

Vanessa en Richard in Het Roer Om

In deze nieuwe aflevering is dan ook het verhaal van Vanessa en Richard te horen. Dit stel emigreert samen met hun drie kinderen naar en Oostenrijks bergdorpje. Hier hebben ze een oud hotel gekocht dat ze zelf, zonder begroting, gaan opknappen. Al snel blijkt alleen de staat van het hotel niet best en wordt het een race tegen de klok om op tijd klaar te zijn voor hun eerste gasten. Gaat dat ze lukken?

Meer over