Ik vertrek

Milko en Odette staan voor een fikse uitdaging in realityprogramma Ik Vertrek

NPO 1 - zaterdag 21 januari om 21:38

© AVROTROS
Milko en Odette willen in deze uitzending van Ik Vertrek een vakantieverblijf en paardenfokkerij beginnen in een oude boerderij in de Franse Pyreneeën. Milko krijgt ernstige fysieke klachten van de verbouwing, maar weigert elke vorm van hulp.

Systeembeheerder Milko en dierenarts Odette uit Ik Vertrek hebben genoeg van de prestatiedruk en stress in Nederland, dus gaan ze voor een onbezorgd leven in de Franse Pyreneeën. Ze houden al paarden bij hun huis in Den Bommel, en nu willen ze in Zuid-Frankrijk een paardenfokkerij en vakantieverblijf beginnen.

Problemen in Ik Vertrek

Het koppel koopt er een ruim 350 jaar oude boerderij, alleen is de badkamer niet helemaal in orde en een keuken is überhaupt nergens te bekennen. Genoeg reden voor een verbouwing, maar die wil maar niet vlotten. Ze lopen tegen allerlei problemen aan. Zo krijgt Milko fysieke klachten van de klus, zodanig dat hij het op een gegeven moment bijna niet meer kan opbrengen om door te gaan. Tot grote frustratie van Odette weigert hij elke vorm van hulp.

Meer over