Ik vertrek

Steven en Loes vertrekken zonder plan naar Spanje in Ik Vertrek

NPO 1 - zaterdag 14 januari om 21:37

© AVROTROS
Steven heeft een klusbedrijf, Loes werkt in het basisonderwijs. Maar ze houden niet zo van een voorspelbaar leven, dus verkopen ze in deze aflevering van Ik Vertrek hun huis en kopen er een oude bestelbus voor terug. Op naar Spanje, zonder uitgewerkt plan.

Steven (36) heeft zijn eigen klusbedrijf, Loes (33) werkt in het basisonderwijs. Maar de familie Wagemans houdt niet zo van een voorspelbaar leven, dus verkopen ze hun huis in Nederland en kopen er een oude bestelbus voor terug, die Steven omtovert tot een gezellige camper.

Ik Vertrek

In het AVROTROS-programma Ik Vertrek trekt het stel met hun tweeling Pip en Riff en de honden zuidwaarts. Ze zijn verliefd op Spanje, op de natuur en de cultuur. Ze willen er zelf wonen en werken. Waar Steven droomt van een eigen minicamping, denkt Loes eerder aan een B&B. In ieder geval lijkt het hen leuk om anderen van het Spaanse leven mee te laten genieten.

Alicante

Uiteindelijk strijken ze neer in het pittoreske dorpje Lliber in de provincie Alicante. Lukt het ze om hun dromen in werkelijkheid om te zetten?

Meer over