Urk!

Gerda krijgt een babyshower in nieuwe aflevering van realityserie Urk!

SBS 6 - dinsdag 14 maart om 20:29

© Talpa
De hoogzwangere Gerda krijgt in deze aflevering van Urk! van vrienden en familie een babyshower. Tony is jarig en trakteert tijdens zijn feestje op vlees. Teun Kapitein brengt een bezoek aan de markante Urker Jelle Keppel die vol verhalen zit.

Een ietwat opmerkelijke situatie in Urk!: de realityserie loopt ruim twee maanden achter op de realiteit waardoor sommige gebeurtenissen een tikje achterhaald voelen.

Gerda uit Urk!

Zo verrassen vrienden en familie deze week de hoogzwangere en vreselijk vermoeide Gerda met een babyshower. Inmiddels zijn Gerda en haar man Klaas Romkes alweer ruim acht weken de trotse ouders van dochter Maily. Het maakt het feestje er niet minder gezellig om.

Avonturen in het dorp

Elders in Urk heeft Tony Regnerus ook iets te vieren. De vrachtwagenchauffeur is jarig en trakteert tijdens zijn feestje op vlees. Daarnaast maakt een nieuwe Urker zijn opwachting in de reeks: Teun Kapitein gaat langs bij Jelle Keppel, een markante, tikje eigenwijze maar vooral kleurrijke dorpeling die graag op de praatstoel zit.

Meer over