Een huis vol

Verrassing voor Thaila in slotaflevering Een Huis Vol

NPO 1 - vrijdag 5 augustus om 19:05

© KRO-NCRV
Thaila Buddenbruck weet al precies hoe haar eigen kapsalon eruit gaat zien. Alleen de benodigde papieren had ze nog niet. Nu ze die in deze aflevering van Een Huis Vol in ontvangst mag nemen, vinden Rob en de kinderen het tijd om haar te verrassen.

Thaila heeft na 25 jaar haar kappersopleiding weer opgepakt. In deze slotaflevering van Een Huis Vol is het voor haar dan ook een hele belangrijke dag want zij mag haar kapperscertificaat in ontvangst nemen. En dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Haar gezinsleden trakteren haar daarom op een speciale verrassing.

Een Huis Vol

In Werkendam is het verder tijd voor een uitje met het hele gezin. Naast de liefde voor het water en de passie voor schepen zijn de Zeldenrustjes ook enthousiast te krijgen over voertuigen in de lucht.

Jongste dochter Johni Jelies kan sinds kort staan en krijgt daarom haar eigen kamer. Het hele gezin moet om de tafel voor een nieuwe interne verhuizing. De familie Cudogham is nog altijd op zoek naar een tweede huisje voor het hele gezin.

Meer over