Reizen Waes

Tom Waes eindigt zijn reis in slotaflevering Reizen Waes

NPO 3 - maandag 7 maart om 22:03

© NPO 3
Op zijn rondreis door de Verenigde Staten in Reizen Waes doorkruist Tom Waes ditmaal North Dakota, Montana en Idaho. Deze noordelijke staten zijn dunbevolkt en weinig populair bij toeristen. Tom verbaast zich over de bijzondere bewoners.

Tom Waes is in de Verenigde Staten in deze laatste herhaling van Reizen Waes. Hij trekt door de noordelijke staten, die weinig populair zijn bij toeristen. De roadtrip voert hem over verlaten snelwegen door North Dakota, Montana en Idaho met als eindbestemming Washington. Onderweg spreekt hij onder anderen met schaars geklede koffieverkoopsters, wapenfanaten en ‘doomsday preppers’. Dat zijn mensen die in de wildernis het einde der tijden afwachten.

Slot

Deze aflevering is het slot van het derde seizoen, maar geen nood: de Vlaamse presentator keert dit najaar terug met een vierde reeks. Daarin zoekt hij het iets dichter bij huis: alle bestemmingen liggen binnen Europa. Onder meer Groenland (hoort bij Denemarken), Azerbeidzjan en Oekraïne staan op zijn lijstje.

Meer over