De vuilste jobs van Nederland

Duiken in de wereld van smerigheid in De Vuilste Jobs van Nederland

RTL 5 - donderdag 1 september om 20:30

© RTL
Riolen reinigen, mobiele toiletten schoonmaken, ongedierte bestrijden, iemand moet het doen. In het nieuwe reportageprogramma De Vuilste Jobs van Nederland worden deze mensen gevolgd in tijdens hun werkdag, met in de eerste aflevering de plaats waar wekenlang een stoffelijk overschot lag.

Waar sommige mensen het liefst op een schoon en opgeruimd kantoor werken, zoeken anderen juist bewust de viezigheid op. In De Vuilste Jobs van Nederland worden mensen gevolgd in verschillende werkvelden waar jezelf ontsmetten aan het eind van de werkdag niet vreemd is.

De Vuilste Jobs van Nederland

Onze zuiderburen maakten al eerder het programma De Vuilste Jobs van Vlaanderen. Hier was zelfs een vips-editie van, waarin bekende Vlamingen een dag meeliepen in de wereld van verstopte riolen, ongedierte en mobiele toiletten, maar ook die van verwaarloosde en afgebrande huizen.

Stoffelijk overschot

Ook in de Nederlandse versie komen de mensen die dit voor hun rekening nemen voorbij. In deze eerste aflevering proberen Jimmy en Thomas een plek waar wekenlang stoffelijk overschot lag weer spic en span te maken.

Meer over