Restaurant misverstand

IJsjes in het museumcafé bij Restaurant Misverstand

SBS 6 - woensdag 15 september om 21:30

© Talpa
Museumcafé Thuys profiteert van het mooie zomerweer en laat het horecapersoneel een softijsbar openen op het terras. Johnny de Mol krijgt in Restaurant Misverstand samen met Silvy een privérondleiding in het aangrenzende Museum van de Geest.

De deelnemers aan Restaurant Misverstand wennen langzaam aan hun nieuwe bestaan als horecapersoneel van het Haarlemse museumcafé Thuys. Ondanks hun gebrek aan ervaring en vergeetachtigheid maken ze er het beste van. Chef-kok Ron Blaauw heeft deze week een nieuwe opdracht voor de groep.

Johnny de Mol

Het is zulk mooi weer dat er een softijsbar op het terras geopend gaat worden. Deelnemer Silvy is dol op musea en krijgt daarom samen met Johnny de Mol een privérondleiding in het aangrenzende Museum van de Geest. Ondertussen hebben haar collega's Rob en José hun handen vol aan een groep kinderen die de softijsbar komt testen. De kleine klanten zijn benieuwd waar de naam Restaurant Misverstand vandaan komt, maar Rob en José zijn allebei de naam van hun zaak even kwijt.

Meer over