Richard Groenendijk: Om Alles!

Richard Groenendijk siert de zaterdagavond met cabaretshow Om Alles

RTL 4 - zaterdag 14 mei om 21:33

© management
Geen zin in het Eurovisie Songfestival en kun je wel wat humor gebruiken? Schakel dan zaterdag vanaf 21:35 uur over naar RTL4 voor de tv-registratie van de theatervoorstelling Om Alles! van Richard Groenendijk.

In Om Alles! laat alleskunner Richard Groenendijk zich - zoals we van hem gewend zijn - van zijn scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest ad remme kant zien.

Richard Groenendijk

Zijn theatershow, waarvan je vanavond een registratie ziet, is namelijk een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Richard maakt een hoop kabaal en heeft een grote mond, maar ook een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet.

De 1% Quiz

Wen echter maar niet aan cabaret op de zaterdagavond van RTL4. Volgende week start namelijk alweer de nieuwe tv-quiz De 1% Quiz. Hierin test Tijl Beckand honderd deelnemers op inzicht, logisch nadenken en creativiteit. De kandidaten krijgen ieder 500 euro die ze kunnen inzetten om één vraag te passen. Wie dat niet doet, krijgt halverwege de mogelijkheid om te stoppen en dat geld mee naar huis te nemen. 

Meer over