Riches

Sarah Niles en Ola Orebiyi doen schokkende ontdekking in dramaserie Riches

NPO 3 - zondag 21 mei om 20:15

© ITV
Nina en Simon hadden geen contact met hun overleden vader Stephen. Ze zijn dan ook volkomen verrast dat hij zijn cosmeticabedrijf aan hen heeft nagelaten. Op hun eerste werkdag doen ze meteen een schokkende ontdekking, zo blijkt in deze aflevering van Riches

Na de dood van Stephen Richards staan zijn familieleden te trappelen om een graantje mee te pikken van zijn winstgevende cosmetica-imperium Flair & Glory. Het testament van de ondernemer bevat echter een flinke verrassing.

Sarah Niles en Ola Orebiyi

In de tweede aflevering van Riches weigeren weduwe Claudia (Sarah Niles) en haar zoon Gus (Ola Orebiyi) zich neer te leggen bij Stephens wens om zijn onderneming na te laten aan Nina en Simon (Deborah Ayorinde en Emmanuel Imani), de Amerikaanse kinderen uit zijn eerste huwelijk. Tijdens hun eerste werkdag bij Flair & Glory doen Nina en Simon een schokkende ontdekking.

Riches

De Britse dramaserie is wel omschreven als het zwarte antwoord op Succession en komt uit de pen van Abby Ajayi, een van de scenaristen van How to get away with murder.

Meer over