Road Trip

Roadtrippen door Amerika met Breckin Meyer

Com. Centr. - vrijdag 12 november om 20:38

© http://www.paramount.de/Info/Nutzungsbedingungen
Student Josh (Breckin Meyer) laat een avond met zijn minnares vastleggen op video. Wanneer de tape per ongeluk naar zijn vriendin wordt gestuurd, begint de roadtrip die de basis vormt voor de komedie Road Trip.

De komedie Road Trip is eigenlijk een lange race tegen de klok voor student Josh (Breckin Meyer). Josh is al jaren samen met zijn buurmeisje Tiffany (Rachel Blanchard), maar zij is aan de andere kant van het land gaan studeren. Hij laat een romantische avond vastleggen met zijn minnares. Onbedoeld wordt deze tape opgestuurd naar Josh’ vriendin aan de andere kant van Amerika.

Om te voorkomen dat Tiffany achter Josh’ affaire komt, moet hij het pakketje zien te onderscheppen.

Road Trip

In de huidige tijd zou het filmpje via een willekeurige app worden verspreid en was Josh direct de pineut, maar gelukkig voor Josh worden er in 2000 nog gewoon tapes op de post gedaan. Samen met een aantal vrienden maakt hij dan ook een road trip naar de andere kant van Amerika om het pakje te bemachtigen.

Chaos onderweg

Onderweg komen Josh en zijn vrienden E.L. (Seann William Scott), Rubin (Paulo Constanzo) en Kyle (DJ Qualls) telkens in de problemen. De eerste dag rijden ze bijvoorbeeld al hun auto in de prak. Op dag twee komen de vrienden in een nogal vreemde studentenvereniging terecht. En de dag erna blijkt al hun geld op te zijn. Lukt het ze om op tijd in Texas aan te komen?

Meer over