Roadtrip Curaçao

Ferry Doedens en Stephanie Tency reizen af naar Curaçao

RTL 4 - zaterdag 23 oktober om 17:00

© RTL
Ferry Doedens en Stephanie Tency bezorgen de kijker van Roadtrip Curaçao een acuut vakantiegevoel met hun tocht langs wuivende palmbomen en witte stranden. Ondertussen zetten ze de mooiste plekjes en leukste restaurants van Curaçao op een rij.

Wuivende palmen, blauwe zee en een cocktail aan het strand. Wie de komende zaterdagen inschakelt bij Roadtrip Curaçao krijgt acuut een vakantiegevoel. Ferry Doedens en voormalig Miss Nederland Stephanie Tency crossen in een terreinwagen over het Caraïbische eiland op zoek naar romantische plekjes, fraaie natuur en activiteiten die de moeite waard zijn.

Ferry Doedens

“We zoeken natuurlijk ook uit waar je lekker kunt eten en welke barretjes de echte hotspots zijn”, zegt Stephanie. “En ik heb Ferry al gevraagd of hij kan diepzeeduiken. Hij gaat het water in met dolfijnen. Heel leuk!” Naast alle toeristische activiteiten staat het duo ook op de stoep bij de vele Nederlanders die zijn verkast naar het eiland. Wat is eigenlijk hun motivatie om op Curaçao te gaan wonen en werken?

Meer over