Rode loper show Gouden Televizier-Ring Gala 2021

Britt Dekker en Splinter Chabot trappen Televizier-Ring Gala af

NPO 1 - donderdag 14 oktober om 20:35

© Televizier / William Rutten
Het is eindelijk tijd voor de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring 2021. Vanuit een bomvol Carré delen Jan Smit en Rik van de Westelaken de belangrijkste tv-publieksprijzen van Nederland uit. De kinderen van Ruinerwold, Een huis vol en Mocro maffia maken nog kans.

De stemmers voor de Gouden Televizier-Ring hebben dit jaar veel nieuwe namen naar voren geschoven. Zo verdienden Hélène Hendriks, Marieke Elsinga en Nikkie de Jager alle drie voor het eerst een nominatie voor de Televizier-Ster Presentatrice en is er onder hun mannelijke collega’s met Fred van Leer ook een debutant. Hij neemt het op tegen Arjen Lubach en André van Duin.

De Gouden Televizier-Ring 2021

De Ring gaat sowieso naar een programma dat nooit eerder is genomineerd: documentaireserie De kinderen van Ruinerwold, docusoap Een huis vol en misdaadserie Mocro maffia maken kans op de prijs. Jan Smit en Rik van de Westelaken presenteren het gala vanuit een bomvol Carré. Voorafgaand aan het tv-feest draaien de camera’s bij de rode loper van het Amsterdamse theater.

De rodeloper-show met Britt Dekker en Splinter Chabot is vanaf 20.35 uur te zien op NPO1. 

Meer over