Hartenstrijd

Jennifer Hoffman is helemaal klaar met de liefde in Hartenstrijd

NET 5 - donderdag 18 augustus om 22:52

© Independent Films
Als je altijd maar pech hebt in de liefde, komt er een moment dat je eigenlijk de handdoek in de ring wil gooien. Maar ja, het lijf wil natuurlijk ook wat, zo blijkt in Hartenstrijd.

Daar komt de stoere motoragent Tina in de romcom Hartenstrijd ook achter. Na haar zoveelste blauwtje is ze even helemaal klaar met mannen. Maar om dan maar meteen helemaal geen seks meer te hebben...

Jennifer Hoffman

Dat kan ook weer niet de bedoeling zijn. Tina (Jennifer Hoffman) bedenkt daarom in Hartenstrijd een aanvulling op de regel 'geen mannen meer'.

Ze gaat leven volgens de stelregel 'mannen mogen, maar dan alleen voor de seks.' Verliefd worden is voor Tina uit den boze.

Tegelijkertijd sluit barman Sven (Tibor Lukács), zo'n typische rokkenjager die iedere week een ander schatje heeft, een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts).

Sven wil laten zien dat vrouwen voor hem heus wel meer zijn dan lustobjecten, dat hij een relatie met een vrouw kan hebben zonder dat daar seks bij komt kijken.

Hartenstrijd

Hartenstrijd is en blijft een romantische komedie, dus heel verrassend is het verhaal niet. Natuurlijk komen Tina en Sven elkaar tegen en natuurlijk vinden ze elkaar leuk.

En dat ze allebei iets heel anders van elkaar willen zorgt natuurlijk voor ongemakkelijke momenten.

Wat dan weer wel verrassend is: de traditionele romcomrollen zijn in Hartenstrijd eens een keertje omgedraaid. Het is voor de verandering eens de vrouw die maar op één ding aast, terwijl de man graag over gevoelens wil praten.

Meer over