I Hate Valentine's Day

Nia Vardalos heeft bindingsangst in I Hate Valentine's Day

RTL 8 - woensdag 15 februari om 20:28

© DFW
Genevieve wil in I Hate Valentine's Day voorkomen dat ze in een beklemmende relatie terechtkomt. Maar wat doet ze als ze verliefd wordt?

Genevieve (Nia Vardalos) heeft haar eigen bloemenzaak in New York. Omdat ze last heeft van bindingsangst heeft ze een uniek systeem bedacht voor haar liefdesleven.

I Hate Valentine’s Day

Ze wil pijnlijke momenten voorkomen en heeft daarom nooit meer dan vijf dates met dezelfde man.

Totdat er in de buurt een nieuw restaurant zijn deuren opent, met als lekkerste hapje eigenaar Greg (John Corbett) zelf. Genevieve kan de verleiding niet weerstaan.

Ze heeft er al snel vijf dates op zitten en ze is er nog niet klaar voor om het al af te kappen. Gaat ze haar eigen regel overtreden? Je ziet het in I Hate Valentine’s Day.

Nia Vardalos

Nia Vardalos is niet alleen de hoofdrolspeler van de film, maar ook de schrijver van het script en de regisseur.

Ze is vooral bekend van haar rol in de succesvolle romkom My Big Fat Greek Wedding. In die film was John Corbett ook haar tegenspeler.

Waar My Big Fat Greek Wedding een onverwachte kaskraker was, was Vardalos’ regiedebuut I Hate Valentine’s Day niet hetzelfde lot beschoren. De film bracht weinig op en werd heel slecht ontvangen.

Daarna heeft ze een tijd niks geregisseerd, maar nu is ze bezig met My Big Fat Greek Wedding 3. Hopelijk wordt dat een groter succes.

Meer over