Rooijakkers over de vloer

Art Rooijakkers stapt op het vliegtuig naar Bonaire voor Nicolette Kluijver

RTL 4 - zondag 25 juni om 21:01

© Videoland
Art Rooijakkers stapt in deze aflevering van Rooijakkers over de Vloer op het vliegtuig voor een bezoek aan Bonaire, waar zijn Expeditie Robinson-collega Nicolette Kluijver sinds enkele jaren woont. Ze vertelt hoe ze na haar scheiding opnieuw begon op het eiland.

Art Rooijakkers doet doorgaans netjes zijn huiswerk voor Rooijakkers over de Vloer. Dat lijkt voor deze aflevering met hoofdgast Nicolette Kluijver niet nodig: ze vormen samen het nieuwe presentatieduo van Expeditie Robinson. Wel moet Rooijakkers een tijdje in het vliegtuig voordat hij kan aanbellen zijn collega.

Nicolette Kluijver in Rooijakkers over de Vloer

Kluijver verhuisde in 2021 met haar kinderen naar Bonaire, waar ze een resort heeft gekocht waar ze zelf ook woont. Ze leidt Art rond op het Caribische eiland en laat zien hoe haar leven daar er nu uitziet. Zo organiseert ze geregeld schoonmaakacties om zwerfvuil op de stranden tegen te gaan. Bonaire, waar Kluijver een nieuwe start maakte na haar scheiding drie jaar geleden, voelt inmiddels als thuis voor haar en haar drie kinderen.

Meer over