Rooijakkers over de vloer

Art Rooijakkers gaat het schip in met Douwe Bob

RTL 4 - donderdag 28 oktober om 21:31

© https://www.rtlbeeldbank.nl
Art Rooijakkers gaat in deze aflevering van Rooijakkers over de vloer langs bij Douwe Bob. In de woonboot van de zanger praten ze over Douwe Bobs heftige jeugd, zijn bewogen liefdesleven en zijn aanstaande vaderschap. Uiteraard komt ook zijn muziek aan bod.

Douwe Bob is nog geen 30 jaar, maar heeft nu al een bak aan levenservaring, zo durft Art in de nieuwste aflevering van Rooijakkers Over De Vloer wel te beweren. "De man bij wie ik vandaag over de vloer ga, heeft een turbulent leven. Hij kent de mooie en lelijke kanten van het bestaan. Het is een rasmuzikant en hij wordt vader." Art is daarom wel benieuwd of dat hem in een rustig vaarwater doet belanden.

Douwe Bob

Eind juli bracht Douwe Bob tijdens één van zijn concerten naar buiten dat hij een kindje verwacht met kunstenares Loes. De twee zijn niet samen in een romantische relatie, maar zullen wel allebei zorg dragen voor... het meisje! Hoe ze dat gaan doen en hoe Douwe de toekomst zit, horen we vast in deze aankomende aflevering van Rooijakkers Over De Vloer.

Meer over