Rooijakkers over de vloer

Glennis Grace huilt uit bij Art Rooijakkers

RTL 4 - donderdag 14 oktober om 21:30

© RTL
Art Rooijakkers gaat in Rooijakkers over de vloer op bezoek bij zangeres Glennis Grace. Ze blikt geëmotioneerd terug op het overlijden van haar vader. Verder vertelt ze over haar nieuwe rol als jurylid in The voice of Holland.

Art Rooijakkers mag weer op pad voor Rooijakkers over de vloer. Hij gaat in Amsterdam op bezoek bij Glennis Grace. De 43-jarige zangeres verhuisde vorig jaar van Almere naar de hoofdstad en woont nu vlak bij de Jordaan, de volkswijk waar ze opgroeide. De presentator ontmoet in Rooijakkers over de vloer ook haar zoon, vriend en moeder.

Glennis Grace en haar vader

Glennis blikt geëmotioneerd terug op het overlijden van haar vader, eind vorig jaar. Ze vertelde destijds in haar vlogs dat hun band niet altijd even makkelijk was geweest, maar dat ze hem niets meer kwalijk nam. Ze schreef het nummer ‘Zeg maar niks’ over haar relatie met haar ‘extreem introverte’ vader. Verder praat Glennis over nieuwe rol als jurylid in The voice of Holland en haar deelname aan de Amerikaanse talentenshow America's got talent, waarin ze de finale haalde.

Meer over