Rooijakkers over de vloer

Zanger Flemming openhartig over pestverleden in Rooijakkers over de Vloer

RTL 4 - zondag 11 juni om 21:04

© ANP/Ferdy Damman
Art Rooijakkers gaat in Rooijakkers over de Vloer op bezoek bij Flemming, bekend van hits als Amsterdam en Automatisch. Samen bezoeken ze zijn oude basisschool, waar de artiest openhartig vertelt over zijn pestverleden en de steun van zijn ouders.

In de vijfde aflevering van Rooijakkers over de Vloer gaat Art Rooijakkers op bezoek bij de populaire zanger Flemming. Hij scoorde hits als AutomatischAmsterdam en Paracetamollen. Samen bezoeken ze de oude basisschool van Flemming, waar hij openlijk vertelt over zijn pestverleden. 

Rooijakkers over de Vloer met Flemming

Flemming liet zich daar tegenover Nu.nl al eens eerder over uit. "Ik werd uitgescholden of bijvoorbeeld als laatste gekozen bij gym, dat soort kleine pesterijtjes. En als kind stond ik al graag op het podium. In die tijd was dat gewoon niet cool."

De artiest heeft er alleen maar motivatie uit gehaald. "Ik speelde de hoofdrol in Ciske de Rat en verdiende daar mijn eerste centjes mee. Ik ging mijn dromen achterna en het maakte me geen barst uit wat mensen daarvan vonden."

Meer over