Rooijakkers over de vloer

Art Rooijakers gaat langs bij de Bauers in Rooijakkers over de Vloer

RTL 4 - zondag 21 mei om 21:04

© Videoland
Art Rooijakkers gaat in deze aflevering van Rooijakkers over de Vloer langs bij Frans en Mariska Bauer. Hun leven veranderde vorig jaar toen Mariska uit het niets een herseninfarct kreeg. Inmiddels gaat het beter, maar de zanger blijft bezorgd om zijn vrouw.

Frans Bauer laat van zich horen in de tweede aflevering van Rooijakkers over de Vloer. Art Rooijakkers gaat namelijk op visite in Fijnaart om samen met Frans en zijn vrouw Mariska terug te blikken op een loodzwaar jaar.

Mariska Bauer

Mariska kreeg begin 2022 een herseninfarct waar ze maanden van moest revalideren. Inmiddels gaat het beter, maar de volkszanger blijft bezorgd over haar gezondheid. Zo vertelde hij in de podcast 30 minuten rauw: “Ik heb gewoon gezegd: ‘Als Maris hier niet uitkomt, dan stop ik met zingen. Dan ga ik haar volledig verzorgen’. Ze is de moeder van m'n vier kinderen. We zijn altijd samen.”

Frans Bauer

Ook is Bauer zelf de laatste maanden bewuster met zijn gezondheid bezig. De 49-jarige Brabander wil twintig kilo afvallen en gaat daarom iedere dag twee uur wandelen.

Meer over