Rooijakkers over de vloer

Art Rooijakkers gaat op bezoek bij Nick Schilder in Rooijakkers over de Vloer

RTL 4 - zondag 19 mei om 22:11

© Videoland
Art Rooijakkers krijgt in deze aflevering van Rooijakkers over de Vloer een inkijkje in het leven van Nick Schilder. De zanger en presentator vertelt openhartig over zijn huidige theatertour, het leven in de spotlights en de afscheidstournee met Simon Keizer.

In Rooijakkers over de Vloer gaat Art Rooijakkers op bezoek bij muzikant en presentator Nick Schilder. Na meer dan vijftien jaar een muzikaal duo te hebben gevormd met Simon Keizer, besloot de Volendamse zanger een nieuwe weg in te slaan als soloartiest. De Nederlandse hits maken in zijn nieuwe theatertour plaats voor Engelstalige nummers met elektronische invloeden.

Nick Schilder

Naast covers van bekende singer-songwriters als Ed Sheeran en Passenger, trakteert Schilder zijn fans op zelfgeschreven nummers. Vol trots bracht hij eerder dit jaar zijn eerste solo-EP uit.

Rooijakkers interviewt Schilder over zijn werk, gezinsleven en inspiratiebronnen. Met welke gevoelens kijkt hij terug op zijn muziekcarrière en hoe is het om na lange tijd weer alleen op het podium te staan?

Wanneer is Rooijakkers over de Vloer op televisie te zien?

Deze aflevering van Rooijakkers over de Vloer zie je op zondag 19 mei vanaf 22:15 uur op RTL4.

Meer over