Rooijakkers over de vloer

Art Rooijakkers gaat op bezoek bij Sander en Jordy Huisman in Rooijakkers over de Vloer

RTL 4 - zondag 26 mei om 22:11

© Videoland
Art Rooijakkers bezoekt in deze aflevering van Rooijakkers over de Vloer de muziekgroep Kris Kross Amsterdam. Yuki Kempees en de broers Jordy en Sander Huisman praten openhartig over hun samenwerking, hun nieuwste hits en de festivals die op de planning staan.

In Rooijakkers over de Vloer brengt Art Rooijakkers een bezoekje aan de muziekgroep Kris Kross Amsterdam. Van Concert at Sea tot Tomorrowland: het dj-trio heeft een stampvolle festivalzomer op de planning staan. Het jaar begon dan ook goed voor Yuki Kempees en de broers Jordy en Sander Huisman. Ze ontvingen onder andere de Diamond Award voor hun samenwerking met zangers Tino Martin en Donnie aan het lied ‘Vanavond (Uit m’n bol)’.

Sander en Jordy Huisman

Toch is het niet altijd koek en ei bij de muzikanten, zo bleek uit de deelname van de broers aan het realityprogramma Hunted into the wild vips. “We zijn broers, we houden zielsveel van elkaar, maar goed, ik heb een grote, bijdehante mond en Sander kan soms een beetje nukkig zijn”, vertelde Jordy aan RTL Boulevard.

Wanneer is Rooijakkers over de Vloer op televisie te zien?

Rooijakkers over de Vloer is iedere zondag vanaf 22:15 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over