Rooijakkers over de vloer

Dorian Bindels en Bertrie Wierenga openen de deuren voor Art in Rooijakkers over de Vloer

RTL 4 - zondag 16 juni om 22:11

© Videoland
Art Rooijakkers bezoekt in deze aflevering van Rooijakkers over de Vloer actrice en model Bertrie Wierenga en acteur Dorian Bindels. Het koppel vertelt alles over hun romance op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden en onthult hun plannen voor de toekomst.

De liefde bloeide op achter de schermen van Goede Tijden, Slechte Tijden toen actrice en model Bertrie Wierenga en acteur Dorian Bindels elkaar ontmoetten. In Rooijakkers over de Vloer loopt Art Rooijakkers een dag mee met het acteurskoppel. 

Dorian Bindels en Bertrie Wierenga

Vroeg in de ochtend vertrekken ze samen naar de GTST-set, waar in 2020 de vonk oversloeg. Tussen hun personages Shanti en Daan is de romantiek daarentegen ver te zoeken. Wierenga en Bindels spelen namelijk schoonzus en zwager.

Rooijakkers vraagt het koppel naar hun eerste ontmoeting, samenwerking en dromen voor de toekomst. Hoewel de acteurs nog genoeg mooie projecten in het verschiet hebben, ligt de focus nu op het creëren van een fijn, warm thuis. Ze mogen binnenkort namelijk hun eerste kindje verwelkomen.

Wanneer is Rooijakkers over de Vloer op televisie te zien?

Deze aflevering van Rooijakkers over de Vloer is op zondag 16 juni om 22:15 uur te zien op RTL 4.

Meer over