Rooijakkers over de vloer

Art Rooijakkers openhartig met Marlijn Weerdenburg

RTL 4 - donderdag 9 september om 21:29

© https://www.rtlbeeldbank.nl
In Rooijakkers over de vloer bezoekt Art actrice Marlijn Weerdenburg tijdens de repetities van de musical Diana & zonen. Thuis vertelt ze over het plotselinge overlijden van haar moeder, twee weken voor de geboorte van Marlijns tweede zoon.

Creatieve duizendpoot Marlijn Weerdenburg is sinds eind augustus te zien als de Britse prinses Diana in de musical Diana & zonen. Op het moment dat Rooijakkers over de vloer Marlijn bezoekt, zijn de repetities nog in volle gang. Art kijkt mee hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Thuis bij Marlijn Weerdenburg 

Marlijn ontvangt Art ook thuis, waar ze openhartig vertelt over het heftige jaar dat ze achter de rug heeft. In april beviel Marlijn van haar tweede zoon, Sammie. Twee weken daarvoor overleed haar moeder geheel onverwacht. In het AD-magazine ‘Mezza’ vertelde ze al waarom ze haar verhaal deelt . “Ik wil er ook niet over zwijgen, ik hoop dat andere zwangere vrouwen die net hun moeder hebben verloren iets aan mijn ervaringen hebben”, aldus de actrice, presentatrice en zangeres.

Meer over