Rooijakkers over de vloer

Het drukke gezinsleven van Edson da Graça in beeld in Rooijakkers over de Vloer

RTL 4 - zondag 4 juni om 21:07

© Videoland
Art Rooijakkers gaat in deze aflevering van Rooijakkers over de Vloer langs bij RTL-gezicht Edson da Graça. Vorige zomer werd hij voor de vierde keer vader en gaf zijn jawoord aan grote liefde Maud. Da Graça neemt Rooijakkers mee naar de school waar hij vroeger werkte.

In het leven van Edson da Graça is veel gaande. Vorige zomer werd zijn vierde kind geboren, dochter Zaria. Ook gaf hij het jawoord aan Maud, de moeder van Zaria.

Edson da Graça

Met vier kinderen - waarvan drie uit een eerdere relatie - is het regelmatig een drukke boel in huize Da Graça, zo blijkt in Rooijakkers over de Vloer. En dan is er ook op werkgebied veel veranderd. Van de publieke omroep stapte hij over naar RTL. Daarover zei hij: “RTL ziet mijn veelzijdigheid en dat zorgt ervoor dat ik hier alles kwijt kan.”

Rooijakkers over de Vloer

Inmiddels is hij te zien in The Interior Project VIPS en Holland's Got Talent. Toch werkte Da Graça niet altijd voor televisie. Ooit stond hij voor de klas en samen met Art Rooijakkers keert hij terug naar die school, waar hem een verrassing wacht.

Meer over