Rough Night

Feesten met Scarlett Johansson in Rough Night

SBS 9 - zondag 16 april om 20:30

© Universal Pictures International
Vrijgezellenfeestjes lopen wel vaker uit de hand, maar de dames in Rough Night maken het wel heel bont. Ze brengen per ongeluk hun stripper om het leven.

Het gaat Jess (Scarlett Johansson) voor de wind. Ze woont en werkt in Washington en is volop in de race voor een zetel in de Senaat. En binnenkort gaat ze trouwen met haar verloofde Peter.

Rough Night

Bij een huwelijk hoort een vrijgezellenfeest. Daar komt Jess niet onderuit, al had ze dat graag gewild.

Volgens haar adviseurs is zo’n feest een goed idee: zo kan ze haar stijve imago een beetje oppoetsen. Als het allemaal maar niet té wild wordt.

Moet je net Jess’ studievriendinnen hebben. Alice (Jillian Bell), Blair (Zoë Kravitz) en Frankie (Ilana Glazer) weten wel hoe je een feestje bouwt: drank, drugs, strippers, bring it on! Dat gaat in Rough Night zowaar een tijdje goed.

Totdat de dames een ongelukje hebben met stripper Jay. Zitten ze ineens met een dode stripper opgescheept.

Scarlett Johansson

In de aanloop naar de verkiezingen kan Jess die slechte publiciteit er niet bij hebben. Ze moeten dus een oplossing vinden.

Die is best simpel: als er geen lijk is, kunnen de dames gewoon doen alsof er niks aan de hand is. Maar ja, hoe moffel je een dode stripper weg?

En vooral: hoe doe je dat zonder dat iemand het merkt? Hoe Scarlett Johansson en haar filmvriendinnen dat aanpakken zie je in Rough Night.

Meer over