Roy Donders altijd wat bijzonders

Roy Donders is terug met een nieuw seizoen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders op TLC

TLC - woensdag 22 mei om 20:30

© Warner Bros

Na het succesvolle eerste seizoen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders is het Tilburgse glamour-koppel terug met een nieuwe reeks op TLC. Roy Donders en zijn vriendin Michelle nemen de kijkers weer mee in hun roerige leven.

In het nieuwe seizoen blijkt dat het koppel niet bepaald heeft stilgezeten.

Roy Donders Altijd Wat Bijzonders

In het succesvolle eerste seizoen van de realityserie Roy Donders Altijd Wat Bijzonders was onder andere de gender reveal party, de babyshower voor Michelle en de geboorte van dochtertje Romi te zien.

Inmiddels heeft Romi haar eerste verjaardag gevierd en heeft de familie een bijzondere dag meegemaakt tijdens haar doop, wat natuurlijk allemaal te zien zal zijn in het nieuwe seizoen. Daarnaast kunnen kijkers meegenieten hoe Roy en Michelle de voormalige kliniek van Roy omtoveren tot een luxe ‘wellness & spa suite ’, werkt Roy hard aan zijn biografie en zien we of er uiteindelijk ook echt B&B-gasten verwelkomd kunnen worden in hun Tilburgse paleisje.

Genoeg leuke dingen

“Michelle en ik hebben kei veel zin in weer een nieuw seizoen,” zegt Roy Donders. “Na een megadrukke, maar hele fijne periode als kersverse ouders komt er weer van alles nieuws op ons pad.  Genoeg leuke dingen dus waar iedereen weer van kan meegenieten!”

Wanneer is Roy Donders Altijd Wat Bijzonders te zien op tv?

Roy Donders Altijd Wat Bijzonders is vanaf 22 mei elke woensdag om 20:30 uur te zien bij TLC en terug te kijken op discovery+.

Meer over