Zaterdagavond

Anne-Mar Zwart maakt haar debuut in royaltyprogramma Blauw Bloed

NPO 2 - zaterdag 28 januari om 20:06

© EO
Het royaltyprogramma Blauw Bloed is terug op de zaterdagavond, met Anne-Mar Zwart als nieuwe vaste presentatrice. Deze aflevering besteedt aandacht aan de 85e verjaardag van prinses Beatrix en haar leven nadat ze aftrad als koningin.

Blauw Bloed is terug op zijn oude vertrouwde plek: de zaterdagavond van NPO 2. Anne-Mar Zwart is sinds dit seizoen de vaste presentatrice, terwijl oud-presentator Jeroen Snel zich bij het team deskundigen voegt. 

Blauw Bloed

Het presentatieteam heeft meteen iets te vieren. Op 31 januari wordt prinses Beatrix 85 jaar en daarom besteedt de eerste aflevering aandacht aan haar leven nádat ze in 2013 afscheid nam als koningin. Hoe gaat het bijvoorbeeld met haar gezondheid en hoe ziet haar dagelijks leven eruit?

Bonaire en Aruba

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Amalia kunnen de heugelijke dag niet meevieren. Blauw bloed schakelt live met een verslaggever op Bonaire, waar ze op dat moment op bezoek zijn. Op de verjaardag van prinses Beatrix doet het koninklijke drietal Aruba aan.

Meer over