RTL Boulevard

RTL Boulevard en Astrid Holleeder herdenken Peter R. de Vries

RTL 4 - zondag 14 november om 18:35

RTL Boulevard komt vandaag, op de dag dat Peter R. de Vries 65 jaar zou zijn geworden, met een uniek interview met Astrid Holleeder. Hierin praat de bestsellerauteur voor het eerst openlijk over haar vriendschap met Peter en de impact van zijn dood op haar leven.

Voor Astrid, haar zus Sonja en hun familie kwam de moord op de misdaadverslaggever als een enorme schok. "In het begin was er natuurlijk het overweldigende verdriet, wat allesoverheersend was", zo is al te horen in het eerste fragment van RTL Boulevard. "En dan, op een gegeven moment, komt het besef dat het leven door moet gaan, en dat doe je dan ook. Alleen nooit meer op dezelfde manier." 

Peter R. de Vries

In het volledige interview zal ze het onder meer hebben over de innige band tussen Peter en Cor van Hout, maar ook over de band tussen hem en de rest van de familie. "Peter was er gewoon altijd op verjaardagen. Zoals familie op bezoek komt, op die frequentie en wat met familie met elkaar doet. Zo was hij er ook altijd bij."

In de reguliere uitzending van RTL Boulevard, die om 18:45 uur op RTL4 te zien is, is een deel van het interview te zien. Het volledige gesprek gaat daarna door op Videoland onder de naam RTL Boulevard: Astrid Holleeder herdenkt Peter R. de Vries.

Meer over