RTL Boulevard

RTL Boulevard neemt de gekwalificeerden van de Gouden Televizier-Ring 2023 door

RTL 4 - dinsdag 22 augustus om 18:36

© William Rutten
Het is na vanavond te hopen dat niemand meer om de Gouden Televizier-Ring verkiezing van 2023 heen kan. RTL Boulevard neemt namelijk in deze aflevering alle gekwalificeerde programma's, acteurs en presentatoren door.

Op dinsdag 22 augustus gaan rond de klok van 10:00 uur de stembussen van de Gouden Televizier-Ring 2023 open. Niet alleen 30 programma's maken dan nog kans om die felbegeerde Gouden Televizier-Ring te winnen, maar er kan deze ronde ook weer gestemd worden op diverse acteurs, presentatoren, talenten, online-videoseries en impactvolle momenten. 

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

RTL Boulevard

Om te voorkomen dat mensen massaal hun hoofden gaan breken over op wie ze nu precies moeten stemmen, helpt RTL Boulevard een handje. De presentatoren van het entertainmentprogramma van RTL nemen samen met hun deskundigen Aran Bade en Rob Goossens de kanshebbers in de diverse categorieën door. Hopelijk geeft je dat een goed inkijkje op wie jij je stem kan uitbrengen. 

Ben je eruit? Druk dan op de onderstaande button en breng je stem uit. Je maakt dan zelf ook nog kans op prachtige prijzen.

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

Meer over