Televizier-Ring Acteur en Online-Videoserie

RTL Boulevard heeft groot nieuws over de Gouden Televizier-Ring 2023

RTL 4 - dinsdag 19 september om 18:35

© William Rutten
RTL Boulevard heeft vanavond een primeur. Het actualiteitenprogramma van RTL4 mag onthullen wie de drie genomineerden zijn in de categorie Televizier-Ring Acteur en Televizier-Ring Online-Videoserie 2023.

Wie zullen er schitteren in de schijnwerpers van Carré?

Lees ook: Alles over de Gouden Televizier-Ring 2023 

De uitslag

Het verlossende moment is aangebroken, want sinds de klok op dinsdagochtend 19 september om 08:00 uur sloeg, werden de stembussen voor de Gouden Televizier-Ring 2023 officieel gesloten. Dat betekent maar één ding: het is tijd om de genomineerden bekend te maken!

Vanavond heeft RTL Boulevard de eer om als eerste de namen van de genomineerden bekend te maken in zowel de categorie Televizier-Ring Acteur als Televizier-Ring Online-Videoserie.

Televizier-Ring Acteur

De competitie is hevig geweest. Vorige week onthulden we nog dat Angela Schijf, Bertrie Wierenga, Huub Stapel, Kim van Kooten, Malou Gorter, Nasrdin Dchar en Robert de Hoog (in alfabetische volgorde) tot nu toe de meeste stemmen hebben ontvangen in de categorie Televizier-Ring Acteur. In de categorie Televizier-Ring Online-Videoserie stonden (ook op alfabetische volgorde) Monica Geuze, NOS, NPO3, Politie, Politievlogger Jan-Willem, Rijk Hofman en StukTV aan de top.

Maar bevinden zich tussen hen ook de drie genomineerden óf zijn er drie andere bekende gezichten die nog een flinke inhaalslag hebben gemaakt? Het antwoord op deze brandende vraag hoor je vanavond om 18:35 uur, rechtstreeks in RTL Boulevard.

Meer over