RTL Boulevard

RTL Boulevard maakt genomineerden Televizier-Ster Acteur/Actrice bekend

RTL 4 - maandag 20 september om 18:35

© http://www.rtl.nl
De stembussen voor de verkiezing van de Gouden Televizier-Ring zijn sinds maandagochtend gesloten. En vandaag worden de genomineerden van drie categorieën bekendgemaakt!

RTL Boulevard heeft de primeur te pakken voor de genomineerden in de categorie Televizier-Ster Acteur/Actrice. Vorig jaar ging die prijs naar Elise Schaap, die het moest opnemen tegen André van Duin en Angela Schijf. Wie doen er dit jaar een gooi naar de Televizier-Ster Acteur/Actrice?

Coen en Sander Show

Maar de eerste categorie die maandag door de organisatie bekend wordt gemaakt is die van Televizier-Ster Talent. In de Coen en Sander Show op Radio 538 worden daar de genomineerden met de buitenwereld gedeeld. Vorig jaar won een nietsvermoedende Martien Meiland, die onder andere Bram Krikke achter zich hield.

Jeugdjournaal

Ook het NOS Jeugdjournaal heeft de eer drie genomineerden bekend te maken. Hoe kan het ook anders in de categorie Televizier-Ster Jeugd. Boswachter Tim stond vorig jaar met een veel te kleine smoking op het podium tijdens de uitreiking. Het is de vraag wie er dit jaar genomineerd zijn.

RTL Boulevard is om 18:35 uur te zien op RTL4.

Meer over