The voice senior

Wie wint dit seizoen van The Voice senior?

RTL 4 - vrijdag 8 oktober om 20:00

© RTL
Na zeven weken is het vanavond tijd voor de ontknoping van The voice senior. Coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse De Lange en Gerard Joling hebben elk twee finalisten die kans maken Henny Thijssen op te volgen, de winnaar van seizoen 3.

Het vierde seizoen van The voice senior is met zeven afleveringen ook de langste editie van de talentenjacht voor artiesten die de zestig gepasseerd zijn. Coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Gerard Joling hoorden tijdens de blind auditions zoveel sterke optredens en bijzondere verhalen dat er meer zendtijd nodig was.

Jinek

De afgelopen weken leerde een heel nieuw publiek oude sterren als Justine Pelmelay en Leoni Jansen kennen. Met haar 81 jaar was Dorine Bijl de oudste deelnemer, maar ze wist alle coaches te ontroeren met haar diepe stemgeluid. In de finale schuift iedere coach twee kandidaten naar voren. Na een eerste selectieronde blijven er vier over wier lot in de handen van het publiek ligt. De uitslag volgt in tegenstelling tot eerdere seizoenen direct in de uitzending en niet live bij Jinek.

Meer over